Gå direkt till innehåll
Myrorna öppnar ny butik på Solbacken i Skellefteå.

Pressmeddelande -

Myrorna öppnar ny butik på Solbacken i Skellefteå.

Fredag den 25 oktober är det premiär för Myrornas nya butik i handelsområdet Solbacken i Skellefteå.

-  Myrorna har funnits i Skellefteå sedan 1992 och har en trogen kund- och givarkrets, säger butikschef Stefan Johansson. Solbacken växer och det är självklart för oss att etablera oss här som ett perfekt komplement till övrig handel. Vi tror också att vi kommer närmare både givare och kunder här, och hoppas på att fler lär sig att skänka allt fint de inte längre behöver eller handla secondhand hos oss istället för att köpa nytt. Återanvändning blir allt mer populärt och man är medveten om att man behöver spara på jordens resurser, fortsätter Stefan Johansson.

I Myrornas butik kommer allt från inredning och fint porslin till vinterjackan och festblåsan med färgstarka paljetter att säljas. 100 procent av vinsten går till Frälsningsarméns sociala arbete för de som har det svårt i samhället.

-  På Myrorna handlar man med hjärtat. Vi erbjuder lustfylld och prisvärd shopping samtidigt som man gör något bra för miljön och för utsatta människor i Sverige, säger Stefan Johansson.

Myrornas nya butik på Solbacken håller ”smygöppet” från den 23 oktober, men den stora premiären med erbjudanden och festligheter sker fredag den 25 oktober. Den gamla butiken på Gymnasievägen är stängd från den 22 oktober. 


Ämnen

Kategorier

Regioner


 

Kort om Myrorna

Myrornas affärsidé är att skapa ett ekonomiskt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete genom att samla in och sälja gåvor från privatpersoner och företag. Två andra viktiga mål är att erbjuda arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden och att minska resursåtgången i samhället genom aktiva återanvändningsinsatser.

Läs mer på www.myrorna.se

Kontakter

Maria Torén

Maria Torén

Presskontakt Tf marknads- och kommunikationschef 0709-48 99 90

Relaterat innehåll

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden