Gå direkt till innehåll
Myrorna öppnar unik Popup store i SKHLM med Elsa Billgren

Pressmeddelande -

Myrorna öppnar unik Popup store i SKHLM med Elsa Billgren

Myrorna har i samarbete med Elsa Billgren plockat fram massor av speciellt utvalda kläder, skor, accessoarer, prylar och möbler till en tillfällig butik som öppnar fredag den 27 september kl. 10.00. Vid invigningen finns Elsa Billgren på plats och svarar på frågor och berättar om sina favoritsaker i butiken som är öppen till och med den 5 oktober. Myrorna har sedan många år tillbaka en stor och välbesökt butik i SKHLM och är oerhört glada för att ledningen för SKHLM satsar på en popup store. Det ökar möjligheten för fler att upptäcka fördelen med secondhand och möjligheten att spara på jordens resurser.

My Gross, marknadschef på SKHLM, berättar att de ganska snabbt fick idén att föra samman vintagedrottningen Elsa Billgren med Myrorna, då Elsa är en känd och uppskattad secondhandprofil som tycker mycket om Myrorna.

Myrornas popup håller öppet till den 5 oktober och är placerad på övre planet vid Åhléns. Myrornas ordinarie butik på Måsholmstorget är öppen som vanligt. 


Ämnen

Kategorier

Regioner


Hos Myrorna kan du alltid göra personliga fynd och hitta spännande saker som inte finns någon annanstans. På köpet hjälper du människor att komma in på arbetsmarknaden. Du bidrar till Frälsningsarméns sociala verksamhet för utsatta i Sverige. Genom att återanvända hjälper du dessutom till att spara jordens resurser. Det är många som tjänar på att du handlar med hjärtat.

Läs mer på www.myrorna.se

Kontakter

Maria Torén

Maria Torén

Presskontakt Tf marknads- och kommunikationschef 0709-48 99 90

Relaterat innehåll

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden