Gå direkt till innehåll
Sveriges största secondhandkedja åter på Vintagemässan

Pressmeddelande -

Sveriges största secondhandkedja åter på Vintagemässan

Efter några års frånvaro är Myrorna tillbaka på Vintagemässan. Vårens deltagande blev en succé så till höstens mässa satsar vi på en lite större monter. Ni hittar ett personligt och unikt urval av vintageplagg, skor och accessoarer till bra pris.

-  Vi hoppas att även ovana secondhandshoppare hittar hit, säger Myrornas försäljningschef Paulina Hellebuyck. Många tycker det är svårt att hitta kläder i början, men skor, skärp, sjalar, bijouterier och väskor är en bra ”inkörsport” till secondhand. Med ganska små medel får man en egen personlig stil, fortsätter Paulina Hellebuyck. 

På vintagemässan kommer även ett urval av planscher med Myrornas gamla modebilder från åren 2000 – 2008 visas. Bilder som fått mycket uppmärksamhet i modesammanhang, och nu är en del av secondhandhistorien.

Vintagemässan går av stapeln på Drottninggatan 81 i Stockholm den 28:e och 29:e september. För öppettider och annan information, se http://bakatframat.se/vintagemassan/.

Om man vill hitta ett ännu bredare sortiment av secondhand så har Myrorna elva butiker i Stockholmsområdet som är proppfulla av unika och prisvärda plagg, prylar och möbler, se www.myrorna.se.


Ämnen

Kategorier

Regioner


Myrorna är Sveriges största butikskedja för försäljning av secondhand-varor och samtidigt den största insamlingsaktören i vårt land. Vi har ca 400 anställda och sysselsätter ungefär dubbelt så många genom praktikplatser, arbetsträningsprogram eller som volontärer. Allt som säljs i våra butiker är gåvor som människor och företag lämnat i våra butiker, insamlingsbehållare, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna har de senaste åren haft en vinst på över 40 miljoner per år som oavkortat har gått till Frälsningsarméns sociala verksamhet.

Läs mer på www.myrorna.se

Kontakter

Caroline Andermatt

Caroline Andermatt

Presskontakt VD 0736-88 69 70
Anna Östergren

Anna Östergren

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef

Relaterat innehåll

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden