Gå direkt till innehåll
Premiär för live-event med Myrorna och Plaza Kvinna – hållbar garderob i fokus

Pressmeddelande -

Premiär för live-event med Myrorna och Plaza Kvinna – hållbar garderob i fokus

Hållbarhet är högsta mode och den 15 februari klockan 19.30 är det just mode och hållbarhet som står i centrum. Då anordnar för första gången Myrorna tillsammans med Plaza Kvinna ett modesprakande live-event online. Målgruppen är modeintresserade kvinnor som vill handla hållbart utan att göra avkall på stil och kvalitet.

Plaza Kvinna är ett av Sverige största livsstilsmagasin med inriktning på tidlöst mode, trender, skönhet och inredning. I en nysatsning på intressanta live-events har man valt att rikta strålkastarljuset mot second hand i ett samarbete med Myrorna. Den 15:e februari besöker den välkända stylisten Annika Norman Myrornas profilbutik på Mäster Samuelsgatan i Stockholm för att välja ut ett antal hållbara, säsongsanpassade looks.

– Tre modeller kommer att stylas live på plats med kläder och accessoarer som Annika Norman hittar allteftersom i butiken. Tanken är att inspirera till trendsäkra, hållbara outfits som varken är krångliga eller dyra att få till, säger Åsa Blomberg, marknadschef på Myrorna.

Under livesändningens gång kommer en mängd olika inspirerande looks och stylingtips varvas med diskussioner om cirkulär shopping i stort. Samtliga looks som väljs ut kommer att finnas till försäljning i butiken på Mäster Samuelsgatan dagen efter eventet. I samband med eventet släpper också Plaza Kvinna ett magasin med särskilt fokus på hållbart mode och flera uppslag second hand-inspiration från Myrornas ständigt förnyade sortiment.

Plaza Kvinnas och Myrornas live-event följer du smidigt via mobil, surfplatta eller dator onsdag den 15:e februari klockan 19.30 via följande länk: https://showroom.shopping/showrooms/plaza/premiar-plaza-kvinna-valjer-ut-hallbara-looks-fran-myrorna

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Myrorna

Myrorna ägs av Frälsningsarmén och allt ekonomiskt överskott från verksamheten går till Frälsningsarméns sociala arbete. Vi är en av Sveriges största butikskedjor inom ideell second hand-varor och en betydande insamlingsaktör. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker.

Läs mer på myrorna.se.

Kontakter

Caroline Andermatt

Caroline Andermatt

Presskontakt VD 0736-88 69 70
Anna Östergren

Anna Östergren

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna

Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden