Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nyöppning av Myrornas butik på Södra Förstadsgatan i Malmö

På fredag 7 december har Myrornas butik på Södra Förstadsgatan 74A i Malmö nyöppning efter att ha genomgått en stor renovering. Butiken öppnar för försäljning mellan kl 10.00-18.00 och är fylld med massor av fynd. Butiken erbjuder ett stort sortiment i form av kläder, böcker, elektronik, prylar, mattor, textilier och mycket mer.

Nyöppningen firas med VIP-fest i butiken under torsdagskvällen. Där kommer en utställning om renoveringen att visas samtidigt som Laban Falk kommer att spela musik.

För mer information kontakta:
Hanna Hägg, Affärsområdeschef, 073-6886954, hanna.hagg@myrorna.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kort om Myrorna

Myrornas affärsidé är att skapa ett ekonomiskt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete genom att samla in och sälja gåvor från privatpersoner och företag. Två andra viktiga mål är att erbjuda arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden och att minska resursåtgången i samhället genom aktiva återanvändningsinsatser. Läs mer på www.myrorna.se

Kontakter

Maria Torén

Maria Torén

Presskontakt Tf marknads- och kommunikationschef 0709-48 99 90

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden