Gå direkt till innehåll
Ny styrelsemedlem hos Myrorna

Pressmeddelande -

Ny styrelsemedlem hos Myrorna

Richard Kendrick, vVD och försäljningschef hos ITS Nordic, tar plats i Myrornas styrelse. Med sin gedigna erfarenhet inom framförallt IT kompletterar han Myrornas satsning på digitalisering i syfte att ytterligare förstärka kundmötet.

Myrornas nytillträdde styrelseledamot Richard Kendrick har 25 års erfarenhet inom IT, försäljning och företagsledning. Han har bland annat drivit en digitalbyrå och coachat försäljningschefer.

- Mitt styrelseuppdrag hos Myrorna känns väldigt spännande och utmanande och jag kommer kunna bidra med mina kunskaper kring digitala tjänster, försäljning och affärer samt min insikt att ”det enda konstanta är förändring”. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Myrorna så att vi kan ytterligare öka bidraget till Frälsningsarméns sociala arbete, säger Richard Kendrick, ny styrelseledamot hos Myrorna.

  Myrorna satsar på att utveckla sin digitala nivå för att optimera och utöka kontakten med kunder, öka både försäljning och insamling för att bli ett självklart val för den medvetna konsumenten. Den digitala transformationen ska ske både i butiksmiljö och online.

  - Myrorna vill utvecklas ännu mer kring digitala tjänster som underlättar för kunden att bli mer cirkulär, här kommer Richards erfarenhet kring både affärsutveckling och digitalisering passa utmärkt, säger Caroline Andermatt VD på Myrorna.

  Ämnen

  Kategorier


   

  Om Myrorna

  Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi är Sveriges viktigaste butikskedja för second hand-varor och en av de största insamlingsaktörerna i vårt land. Vi har stora produktionsenheter på flera ställen i landet och 33 butiker. Vi har ca 450-talet anställda och sysselsätter ungefär 2500 personer per år genom praktikplatser eller arbetsträning. 

  Läs mer på myrorna.se.

  Kontakter

  Caroline Andermatt

  Caroline Andermatt

  Presskontakt VD 0736-88 69 70
  Anna Östergren

  Anna Östergren

  Presskontakt Marknads- och kommunikationschef

  Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

  Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

  Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

  Myrorna

  Tegelbruksvägen 47
  145 53 Norsborg
  Sweden