Gå direkt till innehåll
Myrorna öppnar ny butik på Storheden i Luleå.

Pressmeddelande -

Myrorna öppnar ny butik på Storheden i Luleå.

Den 25 april är det premiär för Myrornas nya butik i handelsområdet Storheden i Luleå.

-  Myrorna har funnits i Luleå sedan länge och har en trogen kund- och givarkrets, säger butikschef Stefan Johansson. Intresset för secondhand växer och det har blivit aktuellt för oss att hitta bättre lämpade lokaler både för att hantera gåvor vi får in och för att kunna möta den ökade efterfrågan. Återanvändning blir allt mer populärt och man är medveten om att man behöver spara på jordens resurser, fortsätter Stefan Johansson.

I Myrornas butik kommer allt från inredning och fint porslin till vinterjackan och festblåsan med färgstarka paljetter att säljas. Överskottet av försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete för de som har det svårt i samhället.

-  På Myrorna handlar man med hjärtat. Vi erbjuder lustfylld och prisvärd shopping samtidigt som man gör något bra för miljön och för utsatta människor i Sverige, säger Stefan Johansson.

Myrornas nya butik på Storheden ligger i samma område som tidigare, men har flyttat till nya fräscha lokaler på Betongvägen 10. Premiären firas med erbjudanden och festligheter från kl 10. Den gamla butiken på Storhedsvägen 5 stängdes den 14 april.

Ämnen

Kategorier

Regioner


 

Kort om Myrorna

Myrornas affärsidé är att skapa ett ekonomiskt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete genom att samla in och sälja gåvor från privatpersoner och företag. Två andra viktiga mål är att erbjuda arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden och att minska resursåtgången i samhället genom aktiva återanvändningsinsatser.

Läs mer på www.myrorna.se

Kontakter

Caroline Andermatt

Caroline Andermatt

Presskontakt VD 0736-88 69 70
Anna Östergren

Anna Östergren

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden