Gå direkt till innehåll
Myrorna öppnar i centrala Sundsvall.
Myrorna öppnar i centrala Sundsvall.

Pressmeddelande -

Myrorna öppnar ny butik i centrala Sundsvall

Den 26 september öppnar second hand-kedjan Myrorna en ny butik på Thulegatan 36, mitt i centrala Sundsvall. Med ett brett sortiment av kläder, skor och inredning är ambitionen att erbjuda en inspirerande shoppingupplevelse för alla åldrar.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna dörrarna till vår nya fina butik i Sundsvall, säger Mirja Ahrén, försäljningschef på Myrorna. Det centrala läget nära universitetet, stora arbetsplatser och andra dragplåster ger oss en fantastisk möjlighet att locka fler att handla hållbart.

Second hand har blivit ett naturligt sätt för svenskarna att handla på och bara under sommaren omsatte försäljningen av second hand 2,8 miljarder kronor enligt Svensk Handel. Men att handla på Myrorna innebär inte bara att bidra till minskat klimatavtryck utan även till sociala insatser. Här går överskottet från försäljningen till projekt som skyddade boenden och mat på bordet för behövande, genom Frälsningsarméns arbete för människor som lever i utsatthet i Sverige.

– Varje gång man handlar hos oss gör man skillnad, både för miljön och för samhället, säger Mirja Ahrén. Varje handling räknas hos Myrorna.

I och med öppningen av den nya butiken stänger Myrornas butik i Cupolen i Birsta den 18 september.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Myrorna

Myrorna ägs av Frälsningsarmén och allt ekonomiskt överskott från verksamheten går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi är en av Sveriges största och äldsta butikskedjor inom ideell second hand och en betydande insamlingsaktör. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet, ett 30-tal butiker och en webbshop i samarbete med Tradera.

Läs mer på myrorna.se.

Kontakter

Caroline Andermatt

Caroline Andermatt

Presskontakt VD 0736-88 69 70
Anna Östergren

Anna Östergren

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrorna är en av Sveriges största och äldsta second hand-aktörer med över 30 butiker från norr till söder och en webbshop med över 1 000 auktioner i veckan. Hela det ekonomiska överskottet från Myrornas försäljning går till Frälsningsarméns arbete för människor som lever i utsatthet i Sverige.

Myrorna

Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden