Gå direkt till innehåll
Myrorna öppnar butik vid Kupolen i Borlänge

Pressmeddelande -

Myrorna öppnar butik vid Kupolen i Borlänge

Idag slår Myrorna upp dörrarna till sin nya butik vid Kupolen i Borlänge. I Myrornas butik kommer allt från inredning, möbler och fint porslin till höstjackan och festblåsan med färgstarka paljetter att säljas.

- Vårt sortiment kompletterar övrig handel i Kupolen. Vi erbjuder lustfylld och prisvärd shopping samtidigt som man gör något bra för miljön och för utsatta människor i Sverige, säger Paulina Hellebuyck, Försäljningschef på Myrorna. Förutom att handla second hand så kan man också skänka fina saker, möbler och kläder till butiken.


För mer information:
Paulina Hellebuyck, Försäljningschef på Myrorna, 0736-88 69 73, paulina.hellebuyck@myrorna.se
Lotta Kökeritz, Varumärkes- och Kommunikationschef på Myrorna, 0736-88 69 74, lotta.kokeritz@myrorna.se

Ämnen

Kategorier


 Om Myrorna

Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi är Sveriges största butikskedja för secondhand-varor och den största insamlingsaktören i vårt land. Vi har stora sorteringsanläggningar på flera ställen i landet och 35 butiker, från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi har ca 400 anställda och sysselsätter ungefär 2500 personer per år genom praktikplatser eller arbetsträning. Utöver det låter vi ca 500 personer varje år göra sin samhällstjänst hos oss.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i insamlingsbehållare, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna har de senaste åren haft en vinst på över 40 miljoner som har gått till Frälsningsarméns sociala verksamhet. 

Läs mer på www.myrorna.se

Kontakter

Caroline Andermatt

Caroline Andermatt

Presskontakt VD 0736-88 69 70
Anna Östergren

Anna Östergren

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna

Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden