Gå direkt till innehåll
Anna Östergren, marknads- och kommunikationschef Myrorna
Anna Östergren, marknads- och kommunikationschef Myrorna

Pressmeddelande -

Myrorna förstärker sin ledning med ny marknads- och kommunikationschef

Anna Östergren är ny marknads- och kommunikationschef på Myrorna. Hon har 20 års erfarenhet inom reklambranschen från både byrå- och kundsidan, och har drivit varumärken inom HM-gruppen och NOBA Bank Group.

– Vi är väldigt glada att ha med Anna på tåget, säger Caroline Andermatt, VD på Myrorna. Annas breda kommersiella erfarenhet kommer vara ett starkt bidrag till att stärka Myrornas varumärkesposition som en ledande samhällsaktör inom hållbarhet och återanvändning.

Anna Östergren ser fram emot att driva Myrornas anrika varumärke framåt.

– Det finns en otrolig potential i varumärket Myrorna i en bransch som ökar i tillväxt för varje år. Mitt uppdrag blir att få fler konsumenter att välja oss och förstå den nytta Myrorna faktiskt gör i och med att allt överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete. Det i kombination med att få vara med och driva hållbar konsumtion framåt känns otroligt viktigt och rätt i den värld vi lever i.

Anna Östergren tillträdde den 1 december och kommer även ta plats i Myrornas ledningsgrupp.

Ämnen

Kategorier


Om Myrorna

Myrorna ägs av Frälsningsarmén och allt ekonomiskt överskott från verksamheten går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi är en av Sveriges största och äldsta butikskedjor inom ideell second hand och en betydande insamlingsaktör. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet, ett 30-tal butiker och en webbshop i samarbete med Tradera.

Läs mer på myrorna.se.

Kontakter

Caroline Andermatt

Caroline Andermatt

Presskontakt VD 0736-88 69 70
Anna Östergren

Anna Östergren

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna

Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden