Gå direkt till innehåll
​Myrornas färdiginslagna julklapp skänker dubbel omtanke i jul

Nyhet -

​Myrornas färdiginslagna julklapp skänker dubbel omtanke i jul

Snart syns Myrornas hemliga julklapp åter i butikerna. De unika och färdiginslagna julklapparna har sedan två år tillbaka gjort succé i butikerna och i webbshopen när julen närmar sig. Även i år kommer varenda en av de karakteristiska röd- och grönrandiga klapparna som säljs bidra med bäddade sängar, kollovistelser och värmande plagg för människor som har det svårt.

Antalet sålda färdiginslagna och hemliga klappar har ökat för varje år, och förra årets stora efterfrågan gjorde att klapparna sålde slut i flera butiker redan i mitten av december. I år laddar man med ännu fler julklappspaket i butikerna, och från slutet av november kan klappshoppare återigen hitta julens hemligaste paket i Myrornas butiker.

Eftersom innehållet är både handplockat och inslaget bidrar den hemliga klappen med lite extra spänning till julklappsspelet med kompisarna eller familjen. En hemlig julklapp från Myrorna kan innehålla allt från spel och pocketböcker till glas, vaser och ljusstakar. Överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete, som alltid på Myrorna. Pengarna används till exempel till behandlingshem för missbrukare, skyddade boenden för kvinnor utsatta för trafficking, sommarkollo för barn eller frukost, värme, dusch och rena kläder till en person som lever i hemlöshet.

Den hemliga julklappen säljs i Myrornas butiker runtom i landet och i webbshopen, för 50 kronor styck och finns att köpa från och med den 14 november.

Ämnen

Kategorier

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden