Gå direkt till innehåll
Myrorna finalister i Retail Awards 2020

Nyhet -

Myrorna finalister i Retail Awards 2020

Varje år koras vinnare i retailbranschens egen Oscarsgala, Retail Awards. Framgångsrika och nyskapande idéer, ledare och verksamheter belönas i 13 olika kategorier för att lyfta fram goda exempel i branschen. I år har Myrorna tagit sig till final i två kategorier; Årets Butikskedja och Årets Ledare. 

- Jag är oerhört stolt över nomineringarna, säger Caroline Andermatt VD på Myrorna. Det är ett enormt fint kvitto på den fantastiska insats alla anställda på Myrorna gör varje dag, Att second hand numera är ett återkommande val hos konsumenter är också ett stort steg i rätt riktning för den cirkulära omställningen av branschen, konsumtionen och samhället.

Vinnarna i de tretton kategorierna utses av namnkunniga jurygrupper och presenteras den 21 september i ett digitalt event.

JURYNS MOTIVERING till Årets Butikskedja: Myrorna skapar cirkulär konsumtion och ger med sin hållbara affärsidé en köpglädje där största vinsten är tydlig samhällsnytta.

JURYNS MOTIVERING till Årets Ledare: Hennes personliga ledarskap har drivit Myrornas transformation från välgörenhetsorganisation till en vinstdrivande kedja

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Caroline Andermatt

Caroline Andermatt

Presskontakt VD 0736-88 69 70

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden