Gå direkt till innehåll
Klappat och klart med Myrornas julklapps-kit

Nyhet -

Klappat och klart med Myrornas julklapps-kit

I år satsar Myrorna på att ta fram handplockade och inslagna julklappar, som uppskattas av både farfar och barnbarn. Överskottet går som vanligt till att hjälpa människor som lever i utsatthet.

Inför julen ska mycket planeras. Umgänge, mat och inte minst inhandlingen av julklappar. Våra julklappstips gör det lätt för dig att ro iland en god jul. Årets handplockade och inslagna julklapps-kit innehåller någonting för alla åldrar och smaker. Vi har allt från Pettson och Findus-bokpaket till smyckesset. Vår webbshop fylls på allt eftersom.
– Julen betyder gemenskap och glädje för många men för andra är högtiden ensam och svår. När du handlar ett julklapps-kit hos oss gör du julen godare för din medmänniska, säger Åsa Blomberg, marknads- och kommunikationschef på Myrorna.

Att handla dina julklappar second hand är bäst för både människa och miljö. Allt överskott går till att hjälpa människor som lever i utsatthet. Klappat, klart och hundra procent hållbart. För en riktigt god jul!

Klicka hem ett julklappskit här.

Ämnen

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden