Gå direkt till innehåll
Välkommen till Myrornas nya butik på Mäster Samuelsgatan

Välkommen till Myrornas nya butik på Mäster Samuelsgatan

Tid 25 Februari 2022 11:00 – 19:00

Plats Mäster Samuelsgatan 49, Stockholm

Nu flyttar Myrorna in på bästa läge i Stockholms innerstadskärna. På fredag den 25 februari öppnar en ny butik på Mäster Samuelsgatan 49 intill shoppingens absoluta centrum.

Myrorna fortsätter att expandera och öppnar nu sin tredje butik inom loppet av fyra månader. Lokalen på Mäster Samuelsgatan är 240 kvadratmeter stor och tillhörde tidigare Apoteket. Ambitionen är att erbjuda Myrornas kunder en så bra upplevelse som möjligt, vilket har resulterat i en ljus och fräsch butik där interiören gör det lätt för kunden att hitta sina favoriter.
– Jag är otroligt taggad över att få jobba med det jag älskar och samtidigt göra någonting för miljön och det sociala. Det behövs ett alternativ till nyhandel i området. Jag ser fram emot att få driva vad som kan bli Stockholms finaste second hand-butik, säger butikschefen Susanna Johansson Järdö.

Butiken ligger mellan t-banestationerna T-centralen och Hötorget, precis intill de mest trafikerade shoppinggatorna, och ska attrahera såväl gamla som nya målgrupper.
– I och med det centrala läget når Myrorna nu en kundgrupp som inte vanligtvis handlar second hand. Vår förhoppning är att fler ska upptäcka hur roligt och smart det är att shoppa second hand. Ju fler vi är, desto mer hållbar och medmänsklig blir vår värld, säger Caisa Ingemarsdotter, försäljningschef på Myrorna.

Varmt välkommen!

Vad? Myrornas butiksöppning i Stockholms innerstad.
Var? Mäster Samuelsgatan 49.
När? Fredag den 25 februari klockan 11.

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden