Gå direkt till innehåll
Myrorna deltar på Hem 2010

Myrorna deltar på Hem 2010

Tid 5 Oktober 2010 10:00 – 10 Oktober 2010 10:00

Plats Hem 2010 är Sveriges största publika inrednings- och designmässa som går av stapeln den 7-10 oktober på Stockholmsmässan. Ett åttiotal design- och inredningsbutiker ställer ut sina intressantaste nyheter - och allt är till salu. Dessutom bjuder mässan på inspiration i form av fantasieggande idéutställningar och spännande föredrag av välkända stylister, formgivare och trendexperter.

Myrorna älskar återanvändning och vill uppmuntra besökarna att återanvända mera. I Myrornas monter kan du inspireras av, och köpa, byråer som Myrorna låtit kända designers göra om till personliga, annorlunda och roliga möbler. De designers som gör om en byrå för Myrorna är; - Stefan Nilsson, trend & designexpert - Katarina Brieditis, textildesigner och formgivare - Camilla Lundsten, inredare & designer - Pia Koskela, illustratör och grafisk designer - Jessica Lindeberg, designer - Mrs Murphy, designer & illustratör - Tiger Hellström, bloggare för Elle Interiör tillsammans med Malin Ringsby grafisk formgivare. Som besökare kan du också göra din egen skapelse av återanvända saker i Myrornas monter. Sätt dig ner och låt fantasin flöda bland lampskärmar, bollfransar och porslin. Självklart kan du också handla personliga inredningsdetaljer till ditt hem hos oss.

Myrorna – en av Sveriges största butikskedjor för second hand

Myrornas uppdrag består i huvudsak av tre delar: vi ska spara på miljön genom att öka återanvändningen i Sverige, vi ska erbjuda arbetspraktik till människor som står långt från arbetsmarknaden och vi ska skapa ett stabilt ekonomiskt överskott som går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vi har produktionsenheter på flera ställen i landet och ett 30-tal butiker, från norr till söder.

Allt som säljs i våra butiker är gåvor som privatpersoner och företag lämnat i våra butiker, i klädboxar, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna ägs av Frälsningsarmén.

Myrorna
Tegelbruksvägen 47
145 53 Norsborg
Sweden